De soos

Een potje darten of tafeltennis? Lekker naar muziek luisteren? Bijkletsen met huisgenoten en assistenten? Die belangrijke wedstrijd kijken? Je muzikale kunsten vertonen op het podium? Welkom in de Soos van De Gouden Zon!

 

Ontspanning bij De Gouden Zon

De gezellige Soos van De Gouden Zon is een plek waar je je lekker kunt ontspannen. Het is ons huisgenotenhonk! Een fijne ontmoetingsplek om je vrije tijd in door te brengen. ’s Avonds en in het weekend biedt de Soos ruimte voor gezelligheid en plezier, muziek, een hapje en een drankje.

 

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Natuurlijk worden er op De Gouden Zon ook de nodige feestjes georganiseerd. Dat kan een verjaardag zijn, maar ook een dartcompetitie, een avondje muziek maken of luisteren, samen een belangrijke sportwedstrijd kijken, een proefavond met allerlei lekkere hapjes... bij De Gouden Zon houden we wel van een feestje!

 

Heb je een gezellig idee? We bespreken het en maken er samen een leuk evenement van. De Soos heeft een podium, een muziekinstallatie, een relaxte loungehoek, spelletjes, een dartbord, een tafeltennistafel, enzovoorts. Hier vermaken we ons wel!